Güneşlitepe İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin , OLABİLECEĞİNİN EN İYİSİ OLMASI için ETKİLİ BİR İLKOKUL olabilmek.

Misyon: •Eşdeğer kurumlar içinde en üst düzeye çıkabilmek. •Mecburen gelinen değil,tercihen gelinen bir kurum olabilmek. •Her çocuğun potansiyeli olduğuna inanmak. Çevre bilincini yerleştirmiş bir okul olmak. •Sanatı içselleştirmiş ve sanata geniş açıdan bakabilmek. •Evrensel düşünebilme ve hareket edebilme. •Potansiyelini geliştirecek fırsatlar sunmak. •Özgüven, Özsaygı ve Sorumluluk duygularını geliştirmek. •Başarı ve mutluluk için çaba göstermesini sağlamak. •Mezunlarımızın ilgi,istek ve istidatlarına uyumlu üst öğrenim kurumlarına girmelerini sağlamak. •Atatürk İlke ve İnkılaplarını ve demokrasiyi içselleştirmiş iyi ve değerli bireyler ve vatandaşlar yetiştirmek. •Kültürel değerlerine sahip çıkarken,modern çağın getirilerine uygun olarak hareket edebilmek.

Başarılar: Satranç yarışmasında takım halinde ikincilik Yıldızlar Erkek Atletizm takım birinciliği Yıldızlar Erkek Atletizm bireysel birincilik, ikincilik Yıldız kızlar atletizm takım birinciliği Yıldız kızlar atletizm bireysel birincilik, ikincilik Küçük Erkekler atletizm takım ikinciliği Küçük Erkekler atletizm bireysel birincilik Küçük kızlar atletizm takım üçüncülüğü Yıldızlar Erkek Atletizm bireysel ikinciliği (Belediye Başkanlığı koşusu) Yıldız kızlar atletizm takım birinciliği (Belediye Başkanlığı koşusu) Yıldız kızlar atletizm bireysel birinciliği (Belediye Başkanlığı koşusu) Küçük Erkekler atletizm takım ikinciliği (Belediye Başkanlığı koşusu) Yıldızlar Erkek Atletizm takım birinciliği (Kaymakamlık koşusu) Yıldız kızlar atletizm bireysel birinciliği (Kaymakamlık koşusu) Yıldız kızlar atletizm takım birinciliği (Kaymakamlık koşusu) Yıldız kızlar atletizm bireysel birinciliği (Kaymakamlık koşusu) Küçük Erkekler atletizm takım ikinciliği (Kaymakamlık koşusu) Küçük Erkekler atletizm bireysel ikinciliği (Kaymakamlık koşusu) Küçük Kızlar takım atletizm bireysel ikinciliği (Kaymakamlık koşusu) Küçük Kızlar takım atletizm bireysel üçüncülüğü (Kaymakamlık koşusu) Küçükler Masa Tenisi takım birinciliği Yıldız Erkekler Voleybol takım ikinciliği

Saatler: TAM GÜN EĞİTİM (09:00-14.30) ÇOCUK KULÜBÜ (14.45 - 16.15)
Isınma: Doğalgaz/Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Kayıt alanına göre ve yönetmelik yaş uygunluğuna göre kayıt yapılır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yönetmelik gereği 4+4+4 zorunlu eğitim uygulanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Fiziksel Etkinlikler Akıl ve Zeka Oyunları Futbol Turnuvaları Satranç Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Sokağı Projesi
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: E-okul kayıt sokakları alanına göre kontenjan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenir.

Telefon - 0 (212) 461 56 51

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guneslitepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNEŞTEPE MAH. KEŞİF SK. NO 24 GÜNGÖREN / İSTANBUL

Öğretmen :54
Öğrenci :1532
Derslik :43
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3820
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Güngören İlçesinin ve Güneştepe mahallesinin Kuzeybatısında, Bağcılar ilçesi sınırına yakındır. Güneyinde Kuba Camii vardır. Topkapı´dan Bağcılar minibüslerine binildiğinde Güneştepe durağını geçince BP Benzinlik önünde inilir.BP´nin solundan 50 mt. ilerlendiğinde, okul görünür.

Adres - GÜNEŞTEPE MAH. KEŞİF SK. NO 24 GÜNGÖREN / İSTANBUL

Ulaşım Kabataş-Bağcılar tramvayına binilir. Son duraktan bir önceki durak olan Güneştepe durağında inilir. Durağın doğu yakasında olmak kaydıyla 100 metre gidilir. Bakırköy-Atışalanı / Topkapı-Bağcılar Minibüslerine veya 92B ve 98G otobüslerine binilip Güneştepe Durağında (BP Benzinlik önünde) inilip benzinliğin bir arka sokağına doğru gidilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İstanbul İli Güngören İlçesi Merkezindedir.